Pestis imperium behaalt certificering IPM-Knaagdieren

Vanaf 1 januari 2023 veranderd de wet- en regelgeving omtrent de beheersing van ratten en muizen, zowel buiten áls binnen gebouwen. De wijziging heeft impact op iedereen; op bedrijven, particulieren, agrariërs en plaagdierbeheersers. Plaagdierbeheersers dienen in het bezit te zijn van de certificering IPM-Knaagdieren als zij nog rodenticiden willen inzetten. Lees hier wat er veranderd en hoe Pestis imperium is voorbereid op de nieuwe wet- en regelgeving.

Lees meer
Pestis imperium en Beestjes Kwijt

Samenwerking Pestis imperium en Beestjes Kwijt

Beestjes Kwijt is een landelijk netwerk van professionele lokale plaagdierbeheersers. Wanneer mensen bellen met Beestjes Kwijt, komen ze direct uit bij een professionele plaagdierbeheerser. Pestis imperium is onderdeel geworden van dit netwerk. Hiermee kan Beestjes Kwijt haar landelijke dekking garanderen en zijn klanten altijd verzekert van een professionele plaagdierbeheerser.

Lees meer
Corona

Plaagdierbeheersing kan door ondanks de lockdown

14 december j.l. maakte onze overheid bekend dat we weer in lockdown gaan tot in ieder geval 19 januari 2021. Plaagdierbeheersers mogen gelukkig door gaan met de werkzaamheden. Plaagdierbeheersing is van essentieel belang voor onze gezondheid. Waarom? Dat leest u hier. Ook gaan we in op hoe ú een steentje bij kan dragen aan het verminderen van plaagdieren.

Lees meer