Waarom kiezen voor Pestis imperium?

Pestis imperium is ontstaan uit een drive om een verschil te maken. Om onze opdrachtgevers daadwerkelijk te ontzorgen. Dit doen we door contact te houden. Transparant en eerlijk te zijn. Maar ook door zo laagdrempelig als mogelijk te zijn. We zijn 7 dagen per week bereikbaar via de mail, telefoon en app.

Pestis imperium is er écht voor u

Om zekerheid te bieden, komen we bij voorkeur met een standaard interval een controle uitvoeren. Maar moet er opgeschaald worden of is er een acute situatie, dan zorgen we ervoor dat we direct aan de slag gaan om de overlast zo snel mogelijk te laten verminderen. En wanneer er geen overlast meer is, schalen we gewoon weer af. Makkelijk toch?

 

Onze werkwijze

Wat u kunt verwachten

U neemt contact met ons op

U heeft last van plaagdieren en zoekt hiervoor een oplossing. U belt of vult het formulier op de website in. Tijdens het contact wordt het probleem met u doorgesproken en een afspraak met u ingepland.

We voeren een inspectie uit

We beginnen met een onderzoek om een beeld te krijgen van de situatie. Wat is er aan de hand? Met welke diersoort hebben we te maken? Wat is de oorzaak? Hierop maken we een plan van aanpak en bespreken dit met u. Indien mogelijk beginnen we direct met het nemen van maatregelen. Bent u een particulier? Dan kunt u de kosten hiervan direct betalen per pin of contant. Bij zakelijke klanten of bepaalde diersoorten (zoals houtworm) wordt een vervolg afgesproken zoals een offerte of opdrachtbevestiging.

Offerte of opdrachtbevestiging

U ontvangt de offerte of opdrachtbevestiging zoals dit besproken is tijdens de inspectie

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals beschreven in de offerte of opdrachtbevestiging

U ontvangt de factuur

Nadat de werkzaamheden zijn afgerond, ontvangt u van ons de factuur

Review

We stellen het op prijs wanneer u een review achter laat op Google of Feedback Company

Onze medewerkers

De mensen achter Pestis Imperium

Marco van Hunen

Vakidioot

Heeft u een plaagdierprobleem? Dan is Marco de beste man voor het werk. Marco is een échte vakidioot. Hij is een allrounder in bijna alle plaagdieren. Marco heeft zich daarnaast gespecialiseerd in faunamanagement, met name op gebied van vogelwering. Lastige situaties zijn een uitdaging voor hem zodat hij weer zijn creatieve brein mag aanspreken voor een echte maatwerkoplossing.

Tessa van der Waal

Regeltante

Tessa regelt alles achter de schermen van Pestis Imperium. Zij zorgt er voor dat de uitvoering en afwikkeling van het werk goed geregeld is. Dat gaat van de planning tot bestellingen tot certificering. Tessa is naast haar werk bij Pestis Imperium adviseur en coördinator waarin ze verschillende projecten begeleidt. En die kwaliteiten zet ze graag in bij ons!

DJ

Jager

DJ wordt onze meest waardevolle collega. DJ wordt op dit moment getraind om te kunnen fretteren. Hij gaat de ratten en konijnen uit hun hol jagen waardoor wij ze weer kunnen vangen. We hopen hem in het voorjaar van 2021 in te kunnen gaan zetten!

Overlast van ongewenste huisdieren?